Vi bytter med et smil

90 dages gratis returnering eller ombytning

Hvis du vil bytte en vare eller har bestilt i forkert størrelse, tilbyder Performancegear.dk 90 dages gratis ombytning. Du kan desuden også returnere din vare i samme periode.

Gåde råd til ombytning

Det skal både være let og rimeligt at handle online, vi går ind for fair handel betingelser. Her finder du de mest almindelige spørgsmål til returnering og ombytning, som du med fordel kan læse inden du går videre. Vores retursystem er enkelt og let. hvis disse spørgsmål ikke hjalp dig kan du evt. finde flere svar i vores: 
Hjælp til Selvhjælp

Ja ordre der ikke er pakket og afsendt kan annulleres under din konto og ordre. Hvis du når dette i tide er der ingen omkostninger ligesom at vi heller ikke modtager nogen betaling.

Ja, når du kigger under din konto og din ordre vil du kunne vælge hvilke produkter der kan returneres og nøjes med blot at returnere et eller flere.

Husk at du skal sende dine returvarer tilbage indenfor 14 dage. derefter går der ca.  24 timer fra vi har registreret din returnering til at vi tilbagebetaler til dit betalingskort.

Fra 01 januar 2022 ligger der en gratis returlabel i pakkerne!

Kun 1 ud af 25 oplever at skulle bytte hos Performancegear, dog har vi valgt at ligge en label der blot kan sætte på pakken efter du har registreret din returnering eller ombytning.

For alle ordrer er både returnering og ombytning gratis i hele 90 dage fra modtagelsen af dine varer.

Sørg altid for at pakke varen forsvarligt ind. genbrug gerne pakke-materialet som varen kom med. benyt den vedlagte PostNord label  er denne bortkommet, beskadiget eller lign. og du selv har printet en label vi har mailet til dig kan denne blot klæbes på med almindeligt tape. brug evt. husholdningsfolie eller andet til at beskytte den mod regn og fugt.

Retur metoder

Send os en pakke

Vi anbefaler til enhver tid at du benytter vores PostNord label. Når du bruger denne er du sikret at pakken kommer rigtigt frem og at din returnering bliver matchet med din registrering.

Vi benytter PostNord til returnering, PostNord råder over 2200 indleveringssteder i Danmark.

Aflever i vores Showroom

Vidste du at kun 1 ud af 100 vælger at returnere deres køb hos Performancegear.dk og ud af dem der vælger dette skyldtes det oftest at pasform eller størrelse var forkert, du kan derfor med fordel bytte i vores showroom på Bygmestervej 6, i København. du kan finde adressen her 

Åbent dagligt fra 09-18 og lørdag 10-14

eller du kan selvfølgeligt blot bede os bytte den via pakkeposten 🙂

Husk det er gratis både at hente og returnere varer på vores adresse.

Find svar på ombytning her på siden, er du stadigvæk i tvivl eller har spørgsmål til dette, kan du kontakte os

Ring +45 93 30 46 46
eller email info@performancegear.dk