Vi bytter med et smil

90 dages retur og bytteret

Hvis du vil bytte en vare eller har bestilt i forkert størrelse, tilbyder Performancegear.dk 90 dages  ombytning og returret. I begge tilfælde skal du blot returnere varen på en af følgende måder:

Send din pakke med GLS ved brug af den forudbetalte returlabel, det koster 49,- kr. som modregnes dit tilgodehavende.

Eller vælg selv og betal en transportør med direkte levering til vores adresse, vi modtager ikke pakker med opkrævning eller til afhentning.

Sørg for at få en kvittering for indlevering i begge tilfælde

SÅDAN BYTTER DU EN VARE

Det skal både være let og rimeligt at handle online, vi går ind for fair handelsbetingelser og er e-mærke certificeret. Her finder du de mest almindelige spørgsmål til returnering og ombytning,

Vi tilbyder ikke direkte ombytninger af produkter eller størrelser ved returnering!

Hvis du ønsker, at ombytte et produkt eller størrelse foreslår vi i stedet, at man sender det pågældende retur til os. Vi anbefaler man anvender det medfølgende returlabel til dette, så vi er sikre på processen bliver behandlet korrekt. Det koster 49,- kr. at anvende vores label. HUSK altid at få en kvittering for indlevering af pakken. men først skal du lige klikke på linket ovenover: Registrer din retur

Når vi modtager pakken på vores lager vil vi foretage en refundering af produktet til samme kort, som er benyttet til bestillingen. Er der anvendt et gavekort, vil beløbet som er dækket heraf blive refunderet til et nyt gavekort
For at sikre en hurtig ombytning og undgå udsolgte størrelser, anbefaler vi, at man i mellem tiden laver en ny bestilling på det ønskede produkt eller størrelse.

På den måde sørger vi for at få din ordre behandlet hurtigst muligt, og for at du modtager det rigtige produkt langt hurtigere end ved en traditionel ombytning.

Du kan også vente med at lave den nye bestilling, til vi har refunderet pengene.

Hvis du selv betaler fragten, er det også vigtigt at få kvitteringen på dette. Adressen pakken skal sendes til er:

PerformanceGear
Bygmestervej 6
2400 København NV.
Danmark

Hjælp til Selvhjælp

Ja ordre der ikke er pakket og afsendt kan annulleres under din konto og ordre. Hvis du når dette i tide er der ingen omkostninger ligesom at vi heller ikke modtager nogen betaling.

Ja, du kan nøjes med at sende en eller flere dele af din bestilling tilbage og så refunderer vi beløbet svarende til værdien af de varer. Benyt evt. vores forudbetalte fragtlabel eller køb selv fragt. bemærk dog at pakker kun kan sendes med levering til vores adresse: Bygmestervej 6 – 2400 København NV. vælger du at benytte vores fragtlabel modregnes der 49,- kr. i dit tilgodehavende. Husk at registrere din returnering her på siden – se linket i det røde felt ovenfor

Husk at du skal sende dine returvarer tilbage indenfor 14 dage. derefter går der ca.  24 timer fra vi har registreret din returnering til at vi tilbagebetaler til dit betalingskort. Husk at registrere din returnering her på siden – se linket i det røde felt ovenfor

Vi sender din ordre med en returlabel i pakken, vær opmærksom på at benytter du denne koster det 49,- kr. som vi modregner dit tilgodehavende, du kan også vælge selv at betale fragten, I alle tilfælde bør du få en kvittering for indlevering!

Kun 1 ud af 25 oplever at skulle bytte hos Performancegear, dog har vi valgt at ligge en label der blot kan sætte på pakken efter du har registreret din returnering eller ombytning.

For alle ordrer gælder returnering og ombytning i hele 90 dage fra modtagelsen af dine varer.

Sørg altid for at pakke varen forsvarligt ind. genbrug gerne pakke-materialet som varen kom med. benyt den vedlagte GLS label  er denne bortkommet, beskadiget eller lign. og du selv har printet en label vi har mailet til dig kan denne blot klæbes på med almindeligt tape. brug evt. husholdningsfolie eller andet til at beskytte den mod regn og fugt.

Retur metoder

Send os en pakke

Vi anbefaler til enhver tid at du benytter vores PostNord label. Når du bruger denne er du sikret at pakken kommer rigtigt frem og at din returnering bliver matchet med din registrering – Bemærk at det koster 49,- kr. at benytte denne Label som modregnes i dit tilgodehavende.

 

Aflever i vores Showroom

Vidste du at kun 1 ud af 100 vælger at returnere deres køb hos Performancegear.dk og ud af dem der vælger dette skyldtes det oftest at pasform eller størrelse var forkert, du kan derfor med fordel bytte i vores showroom på Bygmestervej 6, i København. du kan finde adressen her 

Åbent dagligt fra 09-18 og lørdag 10-14 efter aftale

eller du kan selvfølgeligt blot benytte pakkeposten 🙂

Husk det er gratis både at hente og returnere varer på vores adresse.

Find svar på ombytning her på siden, er du stadigvæk i tvivl eller har spørgsmål til dette, kan du kontakte os

Ring +45 93 30 46 46
eller email info@performancegear.dk