SportsGear.dk er vores søsterselskab med ekspertise og kompetencer indenfor levering af holdsæt og klubtøj.  

Besøg sportsgear.dk eller benyt kontaktformularen.

Om Sportsgear

Sportsgear blev etableret som selvstændig virksomhed i 2015. Fra det tidlige forår 2020 blev SportsGear en del af PerformanceGear og oprustede dermed med flere kompetencer og ressourcer. Virksomhedens stifter, Casper Øberg har altid arbejdet på at bringe kvalitetssikkert sportstøj fra mindre kendte mærker til de danske sportsklubber. Det er vores overbevisning at udenlandske mærker med høj kvalitet og stilrent design fortjener en chance på det danske marked, og at det ikke behøver at koste en formue.

Vi styrker foreningslivet

Hos Sportsgear arbejder vi for at skabe en god klubkultur og et stærkere fællesskab gennem kvalitetssikkert og moderne sportstøj. Vi sikrer lave priser og god service til alle vores kunder. Derfor er det vigtigt for os at have et tæt samarbejde med klubber, der ønsker at få specielt adgang til unikke priser og tilbud gennem klub shops, som er personligt tilpasset hver klub.

Kontakt Os

Kontakt os

Hvis du eller din klub er interesserede i at høre mere om vores arbejde hos Sportsgear og vores produkter, kan I kontakte os på mail eller telefon:

Mail: support@sportsgear.dk

Tlf: 53 36 53 36