Viser alle 3 resultater

-40%
-40%
-40%

Iso-Chill er en teknologi fra det amerikanske sportsmærke Under Armour. Det er lavet, så varmen trækkes væk fra kroppen, så du bliver kølet mere ned under din træning. Det vil gøre, at du kan træne i længere tid og samtidig yde mere.

Når du skal træne, så er det vigtigt at klæde sig på, så det passer til temperaturen. Har du for meget tøj på, så vil du blive mere træt og forpustet. Det sker, da kroppen er nødt til at arbejde hårdere for at komme af med varmen. På den måde vil du hurtigere ramme dit VO2 max, der er en direkte effekt af din udholdenhed. Omvendt har du lidt koldt tøj på, så skal kroppen bruge unødige kræfter på at holde dig varm.

Teknologien Iso-Chill indeholder specielle fibre, der fordeler varmen jævnt. Det gør, at varmen ligger sig fladt hen over din hud, så du kan yde en bedre præstation til din foretrukne træning og sport. Det er muligt at finde tøj med den teknologi i deres shorts og t-shirts. Iso-Chill bør du prøve på egen krop for at mærke den reelle effekt. Om sommeren med mange varme og fugtige dage, så vil du opleve, at det bliver mere behageligt at træne, da du nemmere kan presse dig selv til den optimale præstation.

Tests viser, at når du benytter tøj med Iso-Chill, så tager det dig 7-12% længere for, at du rammer dit VO2 max end mere traditionelle t-shirts og shorts. Du finder teknologien i tøj til golf og løb m.m. Uanset hvilken sport du dyrker, så vil du blive kølet mere ned. Det betyder, at du vil opleve en forbedring af din træning og en hurtigere fremgang i din kondition. Dermed får du det optimale ud af hver enkelt træning.