Viser alle 4 resultater

-20%
M/L
L/XL
XL/XXL
Original price was: 249,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Under Armour Caps

Hvis du er en ivrig bruger af kasket, ved du, at det er meget vigtigt, at kasketten både har en god pasform og er behagelig at have på hovedet. Med en Under Armour cap er du fuldstændig sikker på at få en kasket, der til fulde lever op til disse krav.

Hvis du vælger at anvende din kasket, når du skal træne hårdt, ved du, at det meget let kan ske, at hovedet bliver meget varmt. Under Armour kasketterne er udstyret med HeatGearⓒ, som er et svedbånd, der trækker varmen væk fra hovedet. På den måde kan du selv i stressede og hårde situationer føle dig afkølet og tør.

Vi har Under Armour kasketter til både mænd og kvinder og gældende for alle modeller er det, at designet er klassisk med et moderne snit. De flotte mørke og lyse farver gør dem anvendelige i al slags tøj, og du kan bruge kasketten til træning eller som et stilrent element til daglig.

Kasketten kan som sagt blive brugt til forskellige, alsidige formål og forskellig slags træning. Det kan være til golftræningen, eller den dybe intense træning, hvor du skal udstyres med Under Armour t-shirtstightsleggings eller shorts. Ligegyldigt hvad træning det, kan du lige så godt også tage nogle Under Armour sko med i købet.

Generelt kan et kig på udvalget af brandet være en god idé.