Viser alle 10 resultater

-20%
-20%
44½
45
45½
47
47½
799,00 kr.
-23%
-23%
42½
43
44
44½
45
+1
539,00 kr.
-41%
-20%
-20%
44
44½
399,00 kr.
-50%
-50%

Under Armour Sko

Her i kategorien finder du vores Under Armour sko. Vi plejer at sige, at du ikke har prøvet at have et par ordentlige sko på, før du har prøvet vores Under Armour sko. Vi har nogle helt igennem fantastiske løbesko til kvinder, som er designet til at yde rigtig god komfort og støtte. Du kan bruge dem både til dagligdags brug, men også på en løbetur i det fri.

Vi har dem i forskellige farver, så du kan vælge den mere diskrete og konservative i sort eller en mere farvet, hvis du godt kan lide lidt mere energisk udstråling og en eksplosion af farver.

Alsidige sko i topkvalitet

Hvis du leder efter et par sko, du kan bruge til lidt af hvert, er et par af deres sko bestemt noget for dig. Hvorfor købe flere par sko til enkelte formål, når du kan få en rigtig solid kvalitetssko, som er slidstærk og robust. De sidder rigtig godt på foden og er behagelige at både arbejde i samt at løbe i. De er små i størrelserne, hvorfor du bør tage dem et nummer større, end du plejer.

Under Armour er ensbetydende med sko i topkvalitet, så du altid får en rigtig god oplevelse og fornemmelse, når du har dine Under Armour sko på.

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen

Typisk betaler du godt over tusinde kroner for at få et par rigtig gode løbesko. Under Armour har fremstillet nogle ekstremt gode løbesko, som ligger i et humant prisleje. Det vil sige, at alle kan være med, og at priserne er til at betale.

Selvom prisen er presset i bund, er der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten af hverken ydersål, sål, overdel eller andet på skoene. Det er rendyrket produktkvalitet, som har gjort rigtig mange kunder glade. Under Armour sko er perfekte til dig, der ønsker en kombineret hverdagssko med en sportssko, som du kan bruge ved mange lejligheder.

Løbesko

Mange af modellerne af deres sko er alsidige, og kan bruges til mange forskellige sportsgrene. Men søger du løbesko, så har de nogle specifikke modeller der er perfekte til løb. Når du løber, er det vigtigt at du har god støtte, og at skoene er lette og fleksible.

Derudover er det en fordel når de har god aflastning og at de har god stødabsorbering, når du løber på hårdere materialer som asfalt. God støtte omkring anklen er vigtigt når du løber på ustabile materialer, som grus og i skoven.

Flere modeller har detaljer i mesh, der giver øget komfort og åndbarhed, og sørger for at dine fødder har en god temperatur, selv over længere træningssessioner.

Træningssko

Der findes også sko der er perfekte til andre former for træning, både indendørs og udendørs. En tyndere sål egner sig godt til sportsgrene af lavere intensitet eller sportsgrene, hvor man ikke løber. Det er for eksempel klatring, crossfit, yoga, pilates, golf og flere andre.

De fleste modeller har fine detaljer i mesh og tryk. Derudover er skoene fleksible, og snørebåndene gør det let at forme skoen efter din fod. Skoenes for består af blødt materiale, der er behageligt og sikrer maksimal komfort.

Fede farver og detaljer

På deres sko finder du mange fede detaljer og flotte farver. Et par gode træningssko handler ikke blot om komfort og funktionalitet, men også om at du føler dig tilpas og at de passer til din personlige stil. Det kan være sko i lyse farver med feminine detaljer, eller træningssko i neutrale farver, der passer perfekt til et simpelt træningsoutfit.

Se også Under Armour underbukser, tights og shorts og mere overordnet vores udvalg af mærket.