Viser alle 12 resultater

-60%
-72%
XS
S
M
L
XL
Original price was: 525,00 kr..Current price is: 149,00 kr..
-63%
XS
S
M
L
XL
+1
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 149,00 kr..
-62%
S
M
L
XL
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 150,00 kr..
-75%
XS
M
L
XL
Original price was: 599,00 kr..Current price is: 150,00 kr..
-70%
XS
S
M
L
XL
Original price was: 499,00 kr..Current price is: 150,00 kr..
-32%
XS
S
M
L
XL
Original price was: 249,00 kr..Current price is: 169,00 kr..
-32%
XS
S
M
L
XL
Original price was: 249,00 kr..Current price is: 169,00 kr..
-27%
S
M
L
XL
XXL
+1
Original price was: 449,00 kr..Current price is: 329,00 kr..
-40%
S
M
L
XL
XXL
Original price was: 549,00 kr..Current price is: 329,00 kr..
-40%
XS
S
M
L
XL
Original price was: 699,00 kr..Current price is: 419,00 kr..
-40%
XS
S
M
L
XL
Original price was: 699,00 kr..Current price is: 419,00 kr..

Under Armour Tights – hvad kan de?

Hos Performance Gear er vi også vilde med mærket Under Armour, og har et stort udvalg til både kvinder og mænd. Brandet er kendt og elsket af mange for deres flotte produkter i høj kvalitet, og deres tights er ingen undtagelse.

Der findes et bredt udvalg af tights på vores side. Flere egner sig til mange forskellige former for træning, og andre modeller er perfekt som et ekstra lag, i de kolde måneder.  Tights er populære af flere grunde. Deres tætsiddende design gør dem komfortable, og kan føles som et ekstra lag hud. Mange modeller er også højtaljede, hvilket er populært hos mange kvinder, fordi det giver øget komfort og sørger for at de bliver hvor de skal. Et bredt bånd i livet er med til at give endnu bedre komfort.

Derudover er de gode at træne i året rundt, og mange modeller kan bruges som et ekstra lag under shorts eller træningsbukser, hvis du holder af at træne udendørs i kulden.

Nedenfor kan du læse mere om produkterne til både kvinder og mænd.

Tights til kvinder

Under Armour har et stort udvalg af tights til kvinder. Mærket sørger for at kombinere funktionalitet, stil og komfort, så du kan koncentrere dig om din træning. Under Armour tights til kvinder findes i mange flotte farver og har detaljer som mesh og grafiske mønstre.

Derudover finder du også flere af Under Armours teknologier i de forskellige modeller. Blandt andet Heatgear-materialet, der er med til at holde temperaturen nede når du træner.

Der er også flere modeller med let kompression, der er behageligt og sidder helt tæt til kroppen.

Lige meget om du er til helt lange modeller med et bredt bånd i livet eller en cropped model, finder du helt sikkert et par Under Armour tights til kvinder, der passer til din stil og dine behov.

Tights til mænd

Mærket har også et udvalg af tights til mænd. Modellerne er populære blandt løbere, fordi de har stor bevægelig og komfort. Ligeledes har modellerne ergonomiske syninger der ikke er generende på kroppen, og er med til at give øget komfort, mens du træner. Andre teknologier som ColdGear og Compression, sikrer at du kan løbe udendørs uden at fryse, med materiale der føles som et ekstra lag hud, og som sidder helt tæt på kroppen.

Flere modeller har fire-vejs-stræk, der gør at materialet former sig perfekt efter din krop. Derudover kan tights til mænd enten bruges som det eneste lag, eller som et basislag under shorts eller bukser.

Korte tights

Korte tights i shorts-længde kan bruges selv eller som et ekstra lag under shorts. Flere modeller har samme teknologier som de lange tights, og er perfekte til indendørs træning eller til træning i de varme måneder.

Andre produkter fra mærket

Vi fører mange andre produkter fra Under Armour. Lige meget om du mangler et nyt par træningssko eller en fed trøje, har vi helt sikkert noget der passer til dig. Nedenfor kan du se flere af vores produkter fra mærket: