Snake Eyes Straight Weightlifting Belt fra 2Pood

549,00 kr.

2Pood Belts
Hvordan man måler

2POOD BÆLTE STØRRELSESKEMA

Når du skal måle, er den nemmeste måde at bruge et blødt skrædderbånd rundt om din talje , da det er her bæltet hviler. Sørg for at trække skrædderbåndet stramt rundt om din talje. Er du på kanten, anbefaler vi altid at dimensionere ned. Denne størrelsesguide fungerer til et lige bælte,(straight belt) men også til Metcon og Petite bælter.

2Pood bælter passer bedst med et mellemrum på 3-9 cm tilbage, når du trækker begge ender sammen. Det skal forstås således i forhold til tabellen nedenfor.

Et bælte i størrelse XS er 74 cm. Langt fra ende til anden, altså bør din opmålte længde i livet være ca. 77 til 81 cm. Hvor et bælte i størrelse small (S) måler 80 cm og passer dig bedst hvis du så måler fra ca. 83 til 90 cm. Men fortvivl ej hvis du så oplever et hul i skalaen, altså at du f.eks. måler 82 cm. På tidspunktet for opmåling. Det er de færreste mennesker der måler det samme på alle tider af døgnet, ugen eller året for den sags skyld, derfor er denne guide for størrelser vejledende og det nærmeste vi kommer i rådgivning til et perfekt fit.

Vi anbefaler en tætsiddende pasform for at sikre, at bæltet giver maksimal støtte. Ideelt set ville du gerne finde et bælte i "perfekt pasform", men nogle foretrækker mere luft imellem enderne end andre, gør som du finder bedst ud fra ovenstående retningslinjer. Men undgå at vælge et bælte der sidder for tæt eller hvor at enderne overlapper, det er ikke meningen!

• Mål venligst henover din navle (i forhold til dine hofter).
• Alle mål er i Centimeter
• Vores bæltestørrelser er unisex.

ANBEFALET PASFORM
XXXS64 - 69
XXS69 - 74
XS74 - 80
S80 - 90
M90 - 99
L99 - 105
XL105 - 118

Vægtløfterbæltet der har opnået stor respekt blandt Crossfittere.

Sort patch med sort logo på sort hoved. Med andre ord, bare et sort lige bælte.

Varenummer (SKU): 555012 Kategorier: , , , Tag: