Se de bedste tilbud til Black Friday

Den notorisk travle Black Friday 2021 nærmer sig med hastige skridt og det betyder kun 1 ting – gode tilbud på kvalitetsprodukter hos Performance Gear! Men hvornår er det Black Friday? Vi åbner dørene for de enormt fordelagtige tilbud d. 26 November, så sid klar ved tasterne og udnyt de unikke tilbud. 

Her på siden har vi samlet alle de bedste Black Friday tilbud, så du er fuldstændig klædt på til at vælge de helt rigtige produkter.

 

Under Armour træningstøj

Dette lækre amerikanske træningsbrand producerer træningstøj, sko og sportstøj til både mænd og kvinder i super god kvalitet. Hos Performance Gear har vi en lang række produkter fra Under Armour sat ned til anledningen. For at sikre, at du som forbruger bliver fuldt ud tilfreds med produktet og du kan bruge det uden besvær, har vi naturligvis lavet en størrelsesguide til Under Armour både til børn og voksne. Du kan finde vores størrelsesguide til Under Armour her

Under Armour træningstrøje 

Denne træningstrøje er helt perfekt både til både det inderste lag og som elegant yderlag. Træningstrøjen indeholder den nye Tech 2.0 teknologi, der har evnen til at flytte sved væk fra kroppen og kunne tørre hurtigt. Den kan samtidig med lethed bruges til både lange gåture og benhård træning. Se den her

Under Armour joggingbukser

Disse joggingbukser til kvinder fra Under Armour er i et super blødt materiale, der giver en utrolig behagelig fornemmelse. Under Armour joggingbukser trækker sved væk fra kroppen og tørrer lynhurtigt igen. Se joggingbukserne her.

Under Armour sko

Disse Under Armour sko er super komfortable og velegnede som både hverdagssko og træningssko. Denne sko fra Under Armour indeholder det nyeste UA TriBase teknologi, der sikrer maksimal kontrol med underlaget. Se den lækre sko her.

 

Yogamåtter og træningsmåtter 

Hvor tyk skal en yogamåtte egentlig være? Det er et super godt spørgsmål. En yogamåtte eller en træningsmåtte kan findes i alverdens forskellige størrelser, tykkelser og materialer. Det er derfor super vigtigt, at du ved hvad dine krav til en yogamåtte er og hvad du skal bruge den til, for at vælge det bedste produkt til dig. Vi giver her 2 bud på lækre yogamåtter til en enormt god pris!

Træningsmåtte - Harbinger

Denne træningsmåtte fra Harbinger er enormt behagelig og er samtidig antibakteriel. Træningsmåtten har en tykkelse på 9,5mm, så du nemt kan foretage diverse øvelser. Se træningsmåtten her.

Yogamåtte - P2I

Denne yogamåtte fra P2I er elegant og let transportabel. Yogamåtten er lavet i antislip, så den ikke kører rundt når du laver dine øvelser. Yogamåtten måler 172 X 61cm X 4mm, der er de mest optimale mål for en yogamåtte. Køb yogamåtten her.

 

Hvad er Black Friday?

Mange har hørt om Black Friday, hvor diverse butikker landet over reklamere med storslåede tilbud og kæmpe udsalg. Men hvad er Black Friday egentlig og hvor kommer det fra? Black Friday er en amerikansk tradition, som danskerne i høj grad har taget til sig og udnyttet i fulde drag. Og det er der måske en speciel grund til. Danskerne har, foruden juleperioden, ikke haft en dag dedikeret til vilde tilbud og shopping, så Black Friday passer perfekt ind her. 

Black Friday er som tidligere nævnt en amerikansk tradition centreret omkring vilde tilbud, der kommer i kølvandet på Thanksgiving. Thanksgiving er en højtid, hvor amerikanske familier samles og nyder et hyggeligt måltid. I et forsøg på at sparke salget i gang og for at komme julesalget i forkøbet, bruger de amerikanske butikker den efterfølgende fredag på for alvor at skyde gang i salget igennem store rabatter og tilbud. 

Det er det der omtales som Black Friday. Se alle de bedste tilbud her

 

Kom til dit nytårsforsæt i forkøbet

Juletid og Black Friday er også indledningen til årsskiftet og nytår, hvor der er stor tradition for at opsætte et nytårsforsæt til sig selv. Det kan være alt fra at tage flere billeder til at se sine venner, men klart størstedelen af danskerne bruger anledningen til at sætte et mål for træning. 

I den forbindelse er det oplagt, at bruge Black Friday dagene til at komme nytårsforsættet i forkøbet og skaffe noget af det nødvendige træningstøj du skal bruge til en enormt fordelagtig pris. 

Hos Performance Gear har vi alt det udstyr, som du behøver for at komme godt i gang med træningen og opnå dine personlige mål. Se vores store udvalg af træningstøj her.