Bedst i test – Se vores testvindere her

Bedst i test - Løber

Træningstøj og generelt træningsudstyr er en kategori, hvor der ofte er delte meninger. Nogen foretrækker træningstøj, der sidder helt tæt, mens andre er større fans af et andet fit. Det kan være en kæmpe jungle og enormt forvirrende for mange mennesker at finde hoved og hale i de uendelige muligheder og pasformer inden for træningstøj. Kategorien har også taget store skridt de seneste år og teknologien har udviklet sig enormt, hvilket også påvirker de forskellige måder man kan benytte træningstøj på.

Det kan nemlig være forskellige formål når det kommer til træningstøj. Du kender sikkert situationen. Du er på vej hjem fra arbejde og finder motivation til at snuppe en velfortjent løbetur efter en hård dag med diverse forskellige opgaver. Du træder med et stort smil ind på matriklen, begynder at smide arbejdstøjet og åbner skuffen med træningstøj – alt det træningstøj der er passende til årstiden og temperaturen er til vask, og du er usikker på hvad du nu skal tage på. Her har du brug for hjælp og i den forbindelse har vi hos Performance Gear udarbejdet en undersøgelse, der nærmere skal beskrive de bedste produkter i 3 udvalgte kategorier i bestræbelsen på at sikre dine videre træningsmuligheder. 

Denne undersøgelse og anmeldelse er baseret på interne undersøgelser af kvalitet og vi har som resultat fundet en vinder i hver af de udvalgte kriterier. Undersøgelsen har ydermere fokuseret på brugervenlighed, fleksibilitet og anvendelighed. De tre udvalgte kategorier er: Det sikre valg, bedst værdi for pengene og den specielle. 

Det sikre valg

Bedst i test - Sikre valg

Er du interesseret i et enormt kvalitetsbevidst stykke træningstøj, finder du nærmest ikke et bedre og mere funktionelt mærke end Under Armor. Under Armour har specialiseret sig i at producere en række forskellige unikke træningsudstyr og denne Storm Packable Jacket er ingen undtagelse. Med kvaliteter som den nyeste Storm teknologi, reflekterende farve, elastiske åbninger til at sikre komfort og mulighed for at sammenpakke til en lille byld, er det en sikkert valg til enhver aktivitet. Derudover får en vandafvisende funktion uden at gå på kompromis med åndbarhed. Denne stilrene træningstrøje går du ikke galt i byen med.

Se vores store udvalg af Under Armour produkter her. 

Bedste værdi for pengene

Bedst i test - Bedste værdi

Yoga og træningsmåtte er blevet mere og mere populære. Det forstår man egentlig godt, når tager deres store funktionalitet til overvejelse. De rummer enormt mange muligheder og det er sjældent du ikke kan bruge en træningsmåtte til et eller andet. Denne specifikke træningsmåtte er udviklet i samarbejde med professionelle trænere til elitesportsudøvere og har viser endda 12 forskellige øvelser til inspiration. Så det er bare at rulle den ud og komme i gang! Se træningsmåtten her.

Se vores store udvalg af træningsmåtter og yogamåtter her.

Den specielle

Bedst i test - Den specielle

Vidste du at en af de mest effektive måder at forbrænde kalorier og dyrke motion er ved hjælp af et sjippetov? Faktisk forbrænder du op imod 1000 kalorier i timen ved at sjippe. Hos Performance Gear har vi gennem vores undersøgelse fundet det helt rigtige sjippetov, der opfylder alle de krav, du har til, hvad det skal kunne og samtidig ikke sætter budgettet over styr. Dette lækre produkt fra P2I er velegnet til både vokse og børn og indeholder samtidig behagelige håndtag, der sikrer at du ikke skal skifte håndstilling hele tiden. Derudover er dette sjippetovet det mest brugervenlige i deres serie. Det er klart værd at prøve! Se nærmere på sjippetorvet her. 

Se vores andre sjippetove her.