En stillesiddende livsstil: gode råd til fysisk aktivitet

Stillesiddende livsstil - Gode råd til fysisk aktivitet

Som resultat af den digitale udvikling er vi blevet mere stillesiddende. Kontorarbejde er blevet normaliteten for mange i dag, hvor antallet af timer foran skærmen er mangedoblet. Vi hos Performance Gear drømmer om en mere aktiv livsstil for alle, og vil derfor hjælpe med at opbygge sundere vaner gennem daglig træning, der har en gavnlig effekt for ens ve og vel. Nedenfor finder du vores tre bud på, hvordan du kan få skabt en mere aktiv livsstil.

 

1. Udskift den offentlige transport med cyklen

Hvis det er muligt for dig, så vinder du mange sundhedspoint ved at bruge cyklen, når du transporterer dig fra A til B. Det skal selvfølgelig give mening rent tidsmæssigt, men hvis du bor i landets større byer, anbefaler vi at benytte cyklen som dit primære transportmiddel. Det er en ren win-win situation, da du kommer hurtigt frem samtidig med, at du får sved på panden.

 

2. Find en sjov aktivitet, som du kan lave på farten

Har du et par pauser i løbet af dagen, synes vi, du skal se dem som et mulighedsrum for at få pulsen op for en kort stund. Her hos Performance Gear har vi en lang række sjippetov, som du nemt kan have med i tasken. På den måde kan du hurtigt køre en lille 5-minutters sjippesession af. Så gør du noget godt for dig selv, både fysisk og mentalt.

 

3. Sammensæt en homeworkout-rutine med 100% svedgaranti

Vi anbefaler altid at have nogle daglige workout øvelser, som du nemt kan lave i pauserne på jobbet eller derhjemme. Denne workout challenge er henvendt eSports-verden, som også er kendt for at være en meget stillesiddende branche. Du kan bruge workout-planen til at udfordre dine kollegaer eller venner. Prøv øvelserne af et par gange, og tilpas dem, hvis du synes andre øvelser fungerer bedre for dig. Vi garanterer 100% sved på panden!

 

Få ekstra overskud i hverdagen

Der er mange fordele at hente ved at have et mentalt og fysisk overskud. Med vores tre tips er vi sikre på, at du kan få udskiftet nogle af dine inaktive timer i døgnet med lidt sved på panden. Står du og mangler en sportstaske til formålet, så tjek også vores store udvalg af tasker. Så er du altid forberedt til en lille workout.