Derfor skal du vælge Under Armour

Derfor skal du vælge Under Armour

Under Armour hos Performance Gear

Vores navn forpligtiger, men vi har også valgt det med omhu, hos Performance Gear har vi kun tøj, sko og udstyr af bedste kvalitet, som skal opfylde det formål at forbedre din aktive livsstil. Der findes et væld af leverandører og mærker. Med baggrund som personlig træner, fysioterapi og elite idrætsudøvere, har vi styr på sagerne. Vores udstyr bliver alt sammen testet og efterprøvet inden, vi vælger at tilbyde det til dig.

Sportsmærket Under Armour har skabt en række velrenommerede kollektioner, som er designet til sportsfolk, der har behov for tøj, der gør, at de kan yde deres absolut bedste. Hos Performancegear.dk har vi valgt at tilbyde Under Armour som det eneste mærke i sportstøj.

“making all athletes better through the relentless pursuit of innovation.” – Under Armour

Under Armour tilbyder en række tekstilteknologier, der er fremstillet til at imødekomme forskellige behov, så du som idrætsudøver kan yde mere – og i længere tid. Læs mere om Under Armours forskellige kollektioner nedenfor.

Under Armour Heatgear – til sommerens træningspas

Heatgear

Under Armours heatgear kollektion er til dig, der har det med at overophede under træning. Her får du en virkelig lækker kvalitet, som er let, kølende og forfriskende. Heatgear kollektionen er helt ideel til sport på varme sommerdage, hvor det er svært at komme af med varmen.

Under Armour heatgear køler huden ned og tilpasser sig temperaturen fra din krop i forhold til luften. Det er en uhyre sofistikeret tekstilteknologi, som rigtig mange sportsfolk, der kæmper med at komme af med varmen, har haft glæde af. Heatgear kollektionen er designet til indendørs eller udendørs træning ved mere end 20 grader.

Heatgear Coolswitch

Heatgear coolswitch er designet til at give dig en afkølende fornemmelse på huden, når du dyrker sport. Coolswitch er et eksklusivt lag i sportstøjet, der trækker varmen væk fra huden, og giver dig en kølende effekt på huden. Heatgear coolswitch er designet til indendørs træning eller udendørs træning ved mere end 20 grader.

Se vores udvalg fra HeatGear kollektionen

Under Armour ColdGear – gå den danske vinter i møde

ColdGear

Har du problemer med at holde varmen, når du dyrker sport i det danske vejr? Så er Under Armours ColdGear kollektion lige noget for dig. Kollektionen er fremstillet af kraftige materialer, som evner at holde varmen inde samtidig med, at det er muligt for huden at ånde. Det er en kollektion, der er kvalitetstestet af mange sportsfolk og justeret, så det fungerer helt ideelt.

Teknologien gør, at ved bevægelse bliver din kropsvarme cirkuleret i tøjet, så du dermed bliver holdt varm. Under Armours ColdGear er overraskende tyndt i materialet, og er utrolig populært til alt vinter outdoor, beredskab, politi, forsvar og andre personer, der træner/arbejder udendørs om vinteren. ColdGear er designet til temperaturer ned til -12 grader. Med Under Armour ColdGear bliver det aldrig et problem at holde varmen.

Se vores udvalg fra ColdGear kollektionen

ColdGear Infrared

ColdGear infrared kollektionen er designet til aktivt at holde dig varm. ColdGear Infrared er designet til at lede sveden væk fra kroppen og holde dig varm når det er koldt, når du eksempelvis ikke er i bevægelse i pauser mellem øvelser.

ColdGear Infrared bruger et blødt termoledende inderlag, der absorberer og holder på din kropsvarme. ColdGear Infrared er særdeles velegnet, når det er koldt, og når du ikke er i så meget i bevægelse, eller veksler meget mellem at være aktiv og stillestående. ColdGear Infrared er designet til temperaturer ned til -12 grader.

Se vores udvalg fra ColdGear Infrared kollektionen

ColdGear Reactor

Under Armours ColdGear Reactor kollektionen er designet til at skifte funktion, så du får den bedst mulige temperatur regulering. ColdGear Reactor giver dig varme, når du er kold og/eller ikke er i bevægelse. Så snart du er i bevægelse og bliver varm, vil ColdGear Reactor reagere på varmen og strategiske begynde at ventilere, så du ikke får det for varmt. ColdGear Reactor linjen er syet, så den på de rigtige steder i forhold til kroppen, giver henholdsvis varme og ventilation. ColdGear Reactor er designet til temperaturer ned til -15 grader.

Se vores udvalg fra ColdGear Reactor kollektionen

Læs også: Test af Under Armours coldgear

Stormgear – lad dig ikke holde dig tilbage af blæst og regn

Under Armour har udviklet en tekstilteknologi, som er særligt velegnet til storm og dårligt vejr, hvilket gør denne kollektion perfekt til at gå det danske forår- og efterårsvejr i møde. Kollektionen er udarbejdet i materiale, der er vandafvisende og let, så du har altid har nemt ved at bevæge dig.

Under Armours Stormgear er lavet i et utroligt slidstærkt materiale, som din hud kan sagtens ånde klart igennem, så du kommer af med varmen. Alligevel er det en velisoleret kollektion, som er til dig, der ikke vil lade dig gå på af det danske efterårsvejr, og som samtidig vil have holdbart sportstøj.

Stormgear kollektionen består af tre niveauer, så du kan vælge det, der passer til dine behov:

  •       Storm 1: vind- og vand afvisende
  •       Storm 2: vind afvisende og kraftig vandafvisende
  •       Storm 3: vindtæt og fuldstændig vandtæt

Under Armour garanterer desuden funktionerne holder, indtil tøjet har været vasket 100 gange. (vaskeanvisninger skal følges) Du skal derfor ikke gøre noget, for at stormgear bibeholder sine funktioner.

Med Under Armours Stormgear har du altid en dejlig, fri fornemmelse, når du skal dyrke sport. Helt upåvirket af vind og vejr holder tøjet dig tør, så du kan dyrke sport i al slags vejr.

Se vores udvalg fra Stormgear kollektionen

UA Tech – svedtransporterende sportstøj, der sidder perfekt

Under Armour har udviklet en helt speciel kollektion, som hedder UA Tech. Det er en kompleks teknologi, som har til hensigt at være svedtransporterende, så du som sportsudøver kan holde dig tør i længere tid. Tøjet tørrer sågar hurtigere, så du skal ikke bekymre dig om, at dit tøj bliver så gennemblødt, at det pludselig vejer godt til, sidder forkert eller forårsager slidmærker på kroppen.

Derfor er UA Tech helt genialt til sportsfolk, der har behov for, at deres trænings-/løbetøj sidder perfekt hele vejen. Det er topkollektionen fra Under Armour, som har opnået stor popularitet blandt rigtig mange topatleter. ​