Test af Boombuds høretelefoner – en klar anbefaling!

Test af Boombuds høretelefoner

Mangler du et par trådløse høretelefoner til din aktive livsstil? Vores løbeentusiaster Marlene Schjøtz og Tanja Blank har taget Boombuds bluetooth høretelefoner med på deres løbeture og testet dem for os. Du får anbefalingerne lige her.

Musik er vigtigt for mig på løbeturen – af Marlene Schjøtz

Marlene Schjøtz har løbet i cirka 10 år. Det startede blot som en hobby, men i tidens løb et det blevet til en hel del halve og et enkelt hel Marathon. Distancerne svinger alt efter om hun har et løb i udsigt, men for tiden ligger hendes løbeture omkring 7-10 km. Vi bad Marlene om at tage Boombuds høretelefonerne med på nogle ture og dele hendes oplevelse.

“Musik er vigtigt for mig på løbeturen, og derfor har jeg efterhånden prøvet den el trådløse høretelefoner. Med Boombuds er det første gang, jeg prøver et par, der opfylder alle mine krav.”

Der er især tre ting, jeg ligger vægt på, når jeg skal vælge høretelefoner:

Sportsoptimeret pasform med Boombuds høretelefoner

Trådløse høretelefoner må ikke gør ondt og være til gene på løbeturen, de skal være komfortable. Jeg har ret små øre, så det kan godt være en udfordring at finde trådløse høretelefoner, der opfylder det krav. Boombuds høretelefoner har en god pasform og rigtig mange muligheder for at justere størrelsen, så de passer helt perfekt ind i øret.

Boombuds – høretelefoner, der bliver siddende hvor de skal

En af de største udfordringer ved trådløse høretelefoner er at finde nogle, der bliver siddende i ørerne og ikke skal sættes på plads hele tiden. Igen kan de små øre give visse udfordringer, og det bliver sjældent bedre når man begynder at svede. Igen leverer Boombuds trådløse høretelefoner op til mine krav og bliver siddende som de skal under hele løbeturen.

God lyd til løbeturen med Boombuds høretelefoner

Det kan være svært at finde et par trådløse høretelefoner til en ordentlig pris, som samtidig giver god lyd, hvor bassen går ordentligt igennem, og jeg kan få alle detaljerne med i musikken. Igen holder Boombuds trådløse høretelefoner 100 %, og leverer en lyd til bidrager positivt til løbeturen.

Boombuds høretelefoner får de varmeste anbefalinger herfra.

Musik som tempoholder på løbeturene – af Tanja Blank

Tanja har løbet on and off i cirka 8 år, men seriøsiteten af hendes løb har tiltaget de seneste tre år. Det er derfor blevet til en hel del kilometer igennem årene – heriblandt et enkelt maraton. Tanja har taget boombuds høretelefonerne med på hendes seneste løbeture – du får hendes oplevelse her. 

Musik er afgørende for mig på løbeture, da jeg oftest løber alene og bruger musikken som tempoholder. Jeg har i tidens løb slidt en del høretelefoner op og prøvet både de almindelige versioner og in-ears. Nogle aspekter, der altid viser sig som en udfordring med høretelefoner til løb er: kvaliteten af lyden, pasformen og ikke mindst komforten.

Boombuds høretelefoner slår alt andet, jeg har prøvet

Jeg blev først og fremmest VILDT overrasket over, hvor god lyden er i de små banditter. Lyden er klar, helt uden skratten og bassen er simpelthen fantastisk.

Der er desuden mulighed for at justere størrelsen, så de passer selv i mine små ører. De er super rare at have i ørerne, og vigtigst af alt: de bliver siddende lige meget, hvor meget jeg hopper eller sveder – jeg kan bare koncentrere mig om at løbe og nyde musikken.
Et andet kæmpe plus er, at de er trådløse, så der ikke er noget, der generer, mens jeg løber. Boombuds er de bedste høretelefoner, jeg har prøvet, og de kan varmt anbefales.

Vil du også prøve Boombuds trådløse høretelefonerHøretelefonerne kan købes i shoppen.