Recovery Sleepwear – så er din nattesøvn sikret

Recovery Sleepwear – så er din nattesøvn sikret

Dårlig søvn

Rigtig mange mennesker døjer med at falde i søvn. Det kan skyldes mange ting f.eks. at man har for mange ting at spekulere på og holde styr på, eller måske man holdes vågen af sidemandens snorken. Og vi ved jo, at når man desperat prøver på at sove fordi vi skal tidligt op, har et vigtigt møde i morgen, ungerne vågner tidligt m.m. så stresser vi endnu mere over ikke at kunne sove; og en dårlig spiral er startet.

En god måde at få lidt ro i kroppen og hovedet, er at dyrke motion. Motion udløser endorfiner, der får kroppen til at slappe af og gør dig glad. Det er derfor vigtigt, at du får en eller anden form for motion hver dag så din krop kommer i balance. Motion kan dertil være alt fra at male huset til at gå i fitness. Det er dog vigtigt, at du ikke dyrker motion for tæt på at du skal i seng, fordi din krop også får udløst energi ved motion.

Den rigtige kropstemperatur forbedrer din nattesøvn

Der er stor forskel på hvor varmt vi vil have det når vi skal sove, og der er stor forskel på hvor meget og hvilket tøj vi sover i. Er du en af dem, der døjer meget med varme og svedeture om natten, kan det skyldes mange ting. Ofte skyldes det at vi sover i syntetisk nattøj, hvor kroppen ikke kan komme af med den overskydende varme, hvilket bevirker at du vågner mange gange og måske badet i sved.

Der er heldigvis råd for en bedre nattesøvn uden hedeture. Recovery Sleepwear fra Under Armour er perfekt til dig, der har brug for en god nattesøvn for at kunne præstere og samtidig gerne vil undgå ømme muskler.  Recovery Sleepwear har en teknologi, der forøger din blodcirkulation og din evne til at restituere. Du får derfor en bedre og tungere nattesøvn samtidig med at du vågner uden ømme muskler. 
Du kan også putte bambus sengetøj på, da det både er temperaturregulerende, svedabsorberende og lugtafvisende.