Størrelsesguide til Under Armour tøj

Under Armour

Hvis du ikke kender Under Armour, eller ikke tidligere har købt Under Armour, kan denne side hjælpe dig med at finde ud af, hvordan Under Armour er i størrelserne. 

Vi giver dig ikke alene deres egen størrelsesguide, men forklarer også, hvordan andre opfatter Under Armours størrelser – med andre ord alt det, du ikke kan måle dig frem til i størrelsesguiden. 

Vi har naturligvis også en størrelsesguide for, hvordan Under Armour skostørrelser er længere nede. Og fordi vi ved, at man gerne vil købe Under Armour til deres børn, har vi en Under Armour størrelsesguide til børn længst nede på siden. 

Se vores store udvalg af Under Armour her.

 

Størrelsesguide til tøj og sko fra Under Armour

Under Armour arbejder ud fra det, de kalder EU-størrelser. Vi synes, det svarer til, at Under Armour er helt almindeligt i størrelsen. 

Under Armour designer deres tøj til at sidde til, så det minimerer forstyrrelser for sportsudøveren. Derfor er Under Armour ikke et mærke med løstsiddende tøj. 

Under Armour skostørrelser er, præcis som deres tøj, designet til at sidde tæt og omslutte dine fødder. De er derfor ret normale i længden, men i forhold til bredden er Under Armor sko på den smalle side. Så hvis du ligger mellem to skostørrelser, så vælg den største størrelse. 

Størrelsesguide til børn for Under Armour er som til de voksne: Børnetøj fra Under Armour er designet til at sidde til.

Tjek vores Under Armour størrelsesguide her.

 

Størrelsesguide til Under Armour tøj

Under Armor designer deres tøj til at sidde helt tæt på kroppen. Det betyder, at hvis du normalt bruger large i t-shirts, kan du også bruge large i Under Armour. Omvendt skal du også være obs på, at hvis du bedst kan lide, at dit tøj sidder lidt løst, kan du overveje at gå en størrelse op i Under Armour. 

Fordi Under Armour er designet til at sidde til, vil du måske opleve især i deres fittede modeller som små i størrelserne. Så hvis du ligger mellem to størrelser, vil vi anbefale dig at vælge den største størrelse.

Se alle vores Under Armour t-shirts her.

 

Under Armour størrelser i kompressionstøj

Hvis du er i gang med at købe kompressionstøj fra Under Armour, skal du bare huske, hvad der altid gælder for kompression: Det skal sidde stramt for at kompressionen fungerer. 

Det betyder, at det kan være lidt svært at komme i dit kompressionstøj, også selv om det er den helt rigtige størrelse. Og det betyder selvfølgelig også, at det kan være lidt svært at få af efter træning, hvor du forhåbentlig er blevet lidt svedig efter en god workout.

 

Køb Under Armour på udsalg i alle størrelser

Der er også den mulighed, at du starter med at købe noget Under Armour og vurderer, hvordan du trives i den størrelse. Næste gang, du køber noget Under Amour, kan du justere op eller ned i størrelsen. Og hvorfor siger vi det? Fordi vi selv er helt vilde med Under Amour og synes, det er et af de bedste sportstøjsmærker på markedet. Og vi vil så gerne, at du også mærker, hvor fedt Under Armour er. 

Vi har muligvis landets største udvalg af Under Armour i forskellige størrelser til mænd, kvinder og børn. Vi har både sko tøj i mange modeller og farver, og vi er ikke bange for at sige at Under Armour  – uanset størrelsen og modellen – lever op til vores motto om kompromisløst træningsgear. 

Se vores udsalg af Under Armour i alle størrelser her.

 

Størrelsesguide til Under Armour skostørrelser

Det samme gælder for deres sko. Under Armor skostørrelser er sådan, at længden er ret normal, men Under Armour ligger på den smalle side af normalstørrelsen. Så hvis du har smalle fødder, vil du opleve at Under Armours skostørrelser passer som en smæk. Er din fødder til gengæld lidt på den brede side, eller er du mellem to skostørrelser, så vælg den største størrelse. 

 

Under Armour i skostørrelse i forhold til andre mærker 

Skostørrelserne på Under Armour sko er ret standard, når det kommer til længden. Der er dog nogle, der oplever Under Armour sko som lidt på den smalle side. 

I sammenligning med fx Nike, så vil du opleve at Under Armour er nogenlunde ens. Nike er nemlig lidt smalle også. Dog vil vi sige, at Under Armour er mere ‘true to size’ end fx Nike. 

Så hvis du synes, at Nike er for smalle til dine fødder og andre mærker er for brede,  burde Under Armours sko passe dig ret godt i størrelsen. 

 

Sådan får du målt dine fødder perfekt

At finde den perfekte skostørrelse i et mærke eller en model er altid lidt en udfordring. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, og du er altid velkommen til at ringe eller maile til os.

  • Stil dig på et stykke papir 
  • Læg vægten på den fod, du vil tegne af
  • Tegn omridset på din fod

Mål det i cm. og læg derefter ½-1 skonummer til, hvis du skal bruge dine Under Armour sko til løb. Under en løbetur udvider dine fødder sig nemlig.

 

 

Under Armour størrelsesguide børn 

Under Armour til børn er i størrelserne som størrelsesguiden til voksne siger. Præcis som voksentøjet er Under Armours børnetøj er også designet til at sidde tæt på kroppen. Så hvis dit barn eller teen kan lide tøj, der passer, kan du vælge den størrelse du normalt ville, og så sidder det til.

Hvis dit barn foretrækker tøj, der sidder lidt løsere, eller hvis dit barn eller teen er inde i en voksefase, så køb en størrelse større. Så er størrelsen bare lidt loose fit i starten og dit barn eller teen vil vokse ind til at passe perfekt i størrelsen.

Når du skal købe Under Armour sko til dit barn, så husk at børnesko skal have plads til at foden vokser. En tommelfingerregel er, at du skal lægge 1 – 1,5 cm. til dit barns fod, så får du den rigtige skostørrelse med plads til, at barnets fod kan vokse.